İstanbul Avrupa Yakası Göz Hastanesi

İstanbul Avrupa Yakası Göz Hastanesi

Avrupa yakası göz hastanesi arasında yer alan Düzey Göz Merkezi yerli ve yabancı, üstün hizmet arayan herkesin bir şekilde yolunun keşiştiği bir göz hastanesidir.

Avrupa yakası göz hastanesi sayıca fazla fakat insanların göz merkezi ziyaretinden önce başlayıp, merkezden çıktıktan sonra hatta tedavi sona erse bile ilgi alaka konularında sorunsuz bir deneyim yaşaması çok az Göz hastanesinde gerçekleşmektedir.

Düzey Göz Merkezi modern teknolojilerin tamamını kullanmayı, uzman kadrosuyla daimi olarak en üst kalite ve hasta merkezciliği ilke edinmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem göz sorunlarının ve kusurlarının tedavisinde hem de bazı estetik çözümlerle hastalarının her zaman en iyi tedaviyi almasını sağlamaktadır.

Avrupa yakası göz hastanesi nelerdir? sorusunun cevabı İstanbul Avcılar yan yolda bulunan Düzey göz merkezidir.

Düzey göz merkezi uzman ve deneyimli kadrosuyla, tüm hastane çalışanlarıyla hasta deneyimini en üst seviyeye çıkarma amacı gütmektedir.

Siz de Avrupa Yakasında Göz Hastanesi arıyorsanız arayışınız Düzey Göz Merkezi ile sonlanabilir.

 

2019 yılına geldiğimizde göz hastaneleri günceli ve en son teknoloji ekipman ve bilgi birikimine sahip olmalıdır. Düzey Göz Merkezi tüm bu ihtiyaçları karşılayacak Avrupa Yakası Göz Hastenelerinin başında gelmektedir.

 

Siz de hemen kafanıza takılan ve sormak istediğiniz tüm sorular için Düzey Göz Merkezi iletişim numaralarını arayabilir, whatsapp mesaj hattımızdan da bize ulaşabilirsiniz.

 

TEL: 0212 422 48 48

Whatsapp numaramız: 0533 748 40 78

ADRES: E-5 Yan Yol Üzeri.
Cihangir Mah. Sulukuyu Sok. No:2 AVCILAR

Anasayfaya Dön

Düzey Göz Instagram Hesabı

 

The post İstanbul Avrupa Yakası Göz Hastanesi appeared first on Düzey Göz Merkezi.



from Düzey Göz Merkezi https://ift.tt/2HqzrRO
via IFTTT

Yorumlar